Jeg skriver om hensikten med livet, unike talenter. Selvutvikling og det intuitive maleriet

 
 
EvaFossForside.png

Hei jeg er Eva,

Min livsoppgave er å hjelpe deg å finne en meningsfull retning i livet. Er du frustrert eller tviler på deg selv? Jeg hjelper deg å belyse din hensikt med livet og dine unike talenter. Bærer du på sårhet eller blokkeringer som hindrer deg å leve livet slik du ønsker? Gjennom indre healing veileder jeg deg til innsikt, forståelse og healing.

Jeg kan hjelpe deg online og i Fredrikstad.

 
blob

Tviler du på deg selv? Er du usikker på om du er på rett vei? Få gratis Gavekart over hånden som kan vise deg om du har et ukjent potensiale.

Navn *
Navn
 
blob

Her finner du gratis podcaster for deg som vil bli inspirert til å gå nye veier, våge mer, bli kjent med din unikhet, er nysgjerrig på selvutvikling og hvordan dette henger sammen med håndens linjer og stjerner! Registrer deg og du får tilsendt en ny podcast hver 14. dag

Navn *
Navn
blob

Er du nysgjerrig på hva ditt indre barn kan fortelle deg?

Få gratis meditasjon som hjelper deg å finne og lytte til ditt indre barn

Navn *
Navn
 
FINN DIN INDRE KUNSTNER.png

Finn Din Indre Kunstner

- et sommerkurs

Velkommen til en kunstneristisk reise der du får veiledning i å finne ditt unike maleriske uttrykk. Du får utfolde deg kreativt og skape glede med farger.

Å male handler i stor grad om å få kontakt med din egen historie, forstå hvem du er og hvor du er i livet. Du blir ledet i oppgaver som fører frem til en utforskning og refleksjon over din indre verden og ditt personlige uttrykk.

Link til kurset med alle detaljer:

https://www.facebook.com/events/2209712739059381/

blob

I bloggen min deler jeg kunnskap og erfaringer om hvordan du kan finne og utvikle dine talenter, lære om din hensikt med livet, dine livslekser, tanke -og følelsesmønstre. Registrer deg og og få det tilsendt hver 14. dag.

Navn *
Navn
 
 
blob

Eva Foss, c/o Nordens Lys, Smedjegaten 88, 1632 Gamle Fredrikstad, eva@evafoss.no tel 92666300