Synes du det er vanskelig å si nei?

Jeg skal lære deg hvordan du vil klare å si nei når du bør si nei. Hvis du er en som sier ja ja ja og sjelden eller aldri nei, mister du livsgleden fordi du ikke har tid til å gjøre det du drømmer om.

Hvis du alltid hjelper andre og ikke klarer å sette av tid til deg selv - ja da er du heller ingen god hjelper for den som ber om hjelp.

Her er 3 huskesetninger som tar deg ut av det mønsteret du er i og tilbake til deg selv.

Neste gang noen ber om din hjelp skal du stoppe opp og stille deg selv 3 spørsmål:

  1. Er det bra for meg?

  2. Er det bra for den som spør? (det er neimen ikke sikkert)

  3. Har jeg lyst til å gjøre det?

Lytt til din indre stemme. Hvis du kjenner at det skurrer på et eller flere punkter, er det et tegn til deg på at du bør øve deg på å si nei. Jeg vet, det er ikke lett til å starte med. Men hvis du skal ha tid til det du brenner for, må du prioritere deg selv.

Jeg mener ikke at du aldri skal hjelpe andre og være egoistisk. Men altfor mange som kommer til meg for hjelp, har denne utfordringen. Da får de heller ikke nødvendig tid til å forfølge drømmene sine.

Når du har øver deg så blir du bedre og bedre.

En siste ting. Hvis du fortsatt synes det er vanskelig. Tenk på det til i morgen. Og underveis klekker du ut en smart måte å si nei på.

Hvis du synes dette var bra - hjelp andre og del med venner og din kollega på jobben!

Hvis du vil ha flere smarte strategier som hjelper deg å leve det livet DU drømmer om, gjøre mer av det som gir deg glede og mening, får du hjelp hver mandag i mine LIVE FB sendinger.

Jeg gleder meg! Ser jeg deg?

MANDAGER KLOKKA 1300-1320 - STARTER 26. AUGUST

Vil du motta en påminnelse om ukas tema? Registrer deg på eva@evafoss.no

Hver uke snakker jeg om en typisk utfordring du kan kjenne deg igjen i, hvordan ulike utfordringer henger sammen med de forskjellige hensiktene med livet. Samt hvordan denne informasjonen i hånden kan hjelpe deg til å snu livet ditt til glede og mening. Jeg håper å hjelpe deg!

Følg meg på facebook og instagram

https://www.facebook.com/evafossterapeut/

https://www.instagram.com/evafoss.no/