Finn Din Indre Kunstner 2 dager kurs 17-18. september. Kveld

Finn Din Indre Kunstner 2 dager kurs 17-18. september. Kveld

2,250.00

Velkommen til en kunstnerisk reise der du får veiledning i å finne ditt unike maleriske uttrykk. Du får utfolde deg kreativt og skape glede med farger.

Å male handler i stor grad om å få kontakt med din egen historie, forstå hvem du er og hvor du er i livet. Du blir ledet i oppgaver som fører frem til en utforskning og refleksjon over din indre verden og ditt personlige uttrykk.  


Meditasjoner, musikk og oppgaver setter i gang dype prosesser som du kanskje ikke trodde du hadde tilgang til. Intuitiv Kunstmaling er en uttrykksform der du kan oppleve dype innsikter og forståelser, mer harmoni og glede i livet ditt.

Hver morgen starter med samtale om maleteknikker, malerier, kunsthistorie, farger og uttrykk slik at du også får faglig påfyll. Det er et nytt tema hver gang.

Kurset passer for deg som aldri har malt tidligere, du med erfaring og for deg som ikke tror du kan male. Det spiller ingen rolle om du har vært på kurs hos meg tidligere eller er ny. Du vil alltid lære noe nytt om kunsten og deg selv.

Akrylmaling, pensler og malepapir er inkludert.

Sted: Nordens Lys, Smedjegaten 88, 1632 Gamle Fredrikstad

Tid: kl. 1700-2100

Kontakt meg gjerne hvis du har spørsmål fosseva@yahoo.no

Trenger du overnatting anbefales vakre Gamlebyen Hotell. www.gamlebyenhotell.no Gamlebyen er en historisk by med en unik atmosfære. Her finner du mange koselige kaféer og gallerier. Kanskje du ønsker å reise hit og bruke to dager bare for deg selv?

Kurset arrangeres også som et formiddagskurs 6 uker fra 20. august - 24. september og helgekurs 26-27. oktober på dagtid.

Du er hjertelig velkommen!
Eva
indre healing terapeut
life purpose coach &
billedkunstner

Her kan du lese om tidligere deltagere sine opplevelser:

"Kurset har gjort at jeg ser meg selv med nye briller. Har transformert mye for mitt indre barn. Jeg står sterkere i meg selv på siste kursdag og anbefaler kurset til alle, uansett hvor man er i livet. Man blir aldri utlært men det var et kvantesprang i selvutviklingen"

"Eva er en fantastisk flott kursholder. Jeg føler at jeg ble sett for den jeg er og der jeg stod på veien min"

"Få deltagere gjør at dybden i kurset blir dypere. Får frem følelser som en trodde var tilbakelagt stadium og bearbeidet. Utrolig flink lærer som gir gode tilbakemeldinger og som gjør at alle får god utbytte av kurset. Jeg har fått et fint verktøy som jeg kan bruke videre i livet, til å komme videre med meg selv og det indre liv. Anbefales på det ytterste"

"Kurset åpner for overraskende og spennende prosesser innover i oss selv. Trygg og kyndig kursleder som hjelper deg å bringe lys over det som kommer frem. Får hjelp til å se fra nye perspektiver" Kanskje det du trodde du ville bli kvitt ble din største gave"

"Hjelp til å få vekk den indre kritikeren, få tilbake troa på meg selv og tørre å dele av seg selv"


Quantity:
Add To Cart