Finn Din Indre Kunstner 2 dager kurs 17-18. september. Kveld

Finn Din Indre Kunstner 2 dager kurs 17-18. september. Kveld

2,250.00

Har du et ønske om å finne din indre kunstner og male frem ditt unike kreative uttrykk? Vil du bli inspirert, bli mer kjent med deg selv, få større frihet og mer glede i livet ditt?

Hopp ut i det og bli med på et annerledes og inspirerende kunstkurs!

Kanskje har du en liten stemme på skulderen som holder deg igjen? Da er dette kurset for deg!

Rammen rundt kurset er ikke-kritiserende. Det intuitive maleriet er aldri feil. Det maleriske uttrykket som viser seg er ekte og sann, og forteller sin egen historie. Dette skal anerkjennes, og ikke kritiseres. Men en gang vi kommenterer, forteller vi oss selv at det er deler i oss som ikke er bra nok.

Du får senke skuldrene, og gjennom meditasjoner og musikk settes i gang din maleriske prosess. Tillat deg å bli berørt av ditt unike uttrykk. Bildet kan vise deg en ny virkelighet som ikke har blitt vist tidligere. Å male handler mye om å forstå deg selv og din egen historie. Jeg hjelper deg med å bringe lys over det som kommer frem, slik at du får innsikt og forståelse.

Kanskje har du malt litt, aldri eller mye. Det spiller ingen rolle. Dette kurset vil uansett bakgrunn få frem ditt intuitive kunstuttrykk.

Kurset er lekent, hyggelig og inspirerende med en uformell ramme.

Akrylmaling og papir er inkludert i prisen. Ønsker du å male på eget lerret tar du det med. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte meg fosseva@yahoo.no

Hvis du kjenner at dette er for deg, anbefaler jeg deg å melde deg på nå da kursene fylles fort opp.

Sted: I inspirerende lokaler hos Nordens Lys i Gamlebyen i Fredrikstad. Smedjegaten 88.

Tid: 1700-2100

Trenger du overnatting anbefales vakre Gamlebyen Hotell. www.gamlebyenhotell.no Gamlebyen er en historisk by med en unik atmosfære. Her finner du mange koselige kaféer og gallerier. Kanskje du ønsker å reise hit og bruke to dager bare for deg selv?

Kurset arrangeres også som et helgekurs 26-27. oktober på dagtid.

Quantity:
Add To Cart