Finn Din Indre Kunstner 6 uker kurs 20. august - 24. september. Dagtid

Finn Din Indre Kunstner 6 uker kurs 20. august - 24. september. Dagtid

2,550.00

Vil du bli inspirert og kjenne glede i livet ditt? Utvide horisonten og være her og nå? Få større frihet og bli bedre kjent med deg selv? Hopp ut i det og bli med på et annerledes og inspirerende kunstkurs!

Kurset er for deg som ønsker å utvikle dine kunstneriske ferdigheter og male i et inspirerende og hyggelig miljø. Den beste måten å utvikle ditt kunstuttrykk er å male jevnlig. Hver uke lærer du noe nytt innenfor et kunstfaglig tema. Kurset starter klokka 1000 og avsluttes klokka 1300. Den første timen samtaler vi om dagens spennende tema. Du får innføring i teori, du ser bilder av andre kunstnere og lærer gjennom å se og male selv under veiledning. Kurset går over 6 uker på tirsdager.

Temaer vil være farger, abstraksjon, selvportrett med søkende linje, collage, komposisjon, stilleben, meditasjon og musikk som inspirasjon til det maleriske uttrykk, årstidene, male din indre gudinne/indre mann. årstiden. Du utvikler din kunstneriske stemme og vil se hva du er opptatt av i maleriet, hva som er viktig for deg og hva du ønsker å gjøre mer av.

Kurset er lekent, hyggelig og inspirerende med en uformell ramme. Dette er del 1 av fire frittstående kurs. Del 2 starter etter høstferien og går over 6 uker. Del 3 starter etter jul, og del 4 på våren. Alle modulene kan tas hver for seg, men jeg anbefaler deg å starte med modul 1. Arbeidet ditt leder frem til en jule- og sommerutstilling i lokalene til Nordens Lys. Det er fint å ha et mål å arbeide mot, da det gir mer energi i arbeidet å ha et felles mål. Det er frivillig å delta - men min erfaring er at det er spennende. Det er gøy å vise familie, venner og andre et eller flere bilder. Du må gjerne vise selve prosessen, det behøver ikke være et ferdig bilde.

Akrylmaling og papir er inkludert i prisen. Ønsker du å male på eget lerret tar du det med. Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte meg fosseva@yahoo.no

Hvis du kjenner at dette er for deg, anbefaler jeg deg å melde deg på nå da kursene fylles fort opp.

Trenger du overnatting anbefales vakre Gamlebyen Hotell. www.gamlebyenhotell.no Gamlebyen er en historisk by med en unik atmosfære. Her finner du mange koselige kaféer og gallerier.

Quantity:
Add To Cart