Livets Visdom - Healing av emosjonelt sår. 1 dag Workshop 13. oktober. Dagtid

Livets Visdom - Healing av emosjonelt sår. 1 dag Workshop 13. oktober. Dagtid

2,150.00

Ønsker du å gi tid til å bearbeide en følelse eller hendelse i livet ditt? Dette dagkurset inviterer deg inn i et trygt rom der du får bearbeidet det som er viktig for deg, og som trenger healing.

På kurset trekker du et orakelkort som sier noe om ditt tema. Hvis du ikke ønsker å bruke orakelkort, kan du bearbeide den følelsen eller hendelsen som som er viktig for deg. Du får personlig veiledning i å gi dette et uttrykk med farger og papir.

Prosessen bearbeider det som er sterkt for deg. Når du har malt ferdig, det vil si når det ikke er mer “energi” igjen, får du samtale rundt kortet /følelsen/hendelsen og healing av Hilde Svendsen. Hilde er en svært dyktig healer som jeg anbefaler på det varmeste. Hun har veldig gode resultater og er et varmt og fint menneske. Du kan lese mer om Hilde på hennes Facebook side Hildes healing.

Kombinasjonen av å male ut energien som sitter i kroppen, med veiledning, samtaler og healing er helt unik. Sterke hendelser og følelser bor i kroppen, og når du tillater kroppen å gi det et uttrykk, kan du gi slipp på den energien. Du kan få nye innsikter og indre ro.

Vi har begrenset med plasser denne dagen, for å ivareta alle sine prosesser.

Hjertelig velkommen skal du være!

Sted: Nordens Lys, Gamlebyen i Fredrikstad, Smedjegaten 88

Tid: 1100-1700

Akrylmaling og papir, samt en salat lunsj er inkludert i prisen.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte meg fosseva@yahoo.no

Hvis du kjenner at dette er for deg, anbefaler jeg deg å melde deg på snarest da vi har begrenset med plasser.

Ønsker du å gi deg selv ekstra næring og påfyll? Kanskje du ønsker tid til deg selv og oppleve Gamlebyen på lørdag? Jeg anbefaler vakre Gamlebyen Hotell. www.gamlebyenhotell.no Gamlebyen er en historisk by med en unik atmosfære. Her finner du mange koselige kaféer og gallerier.

Quantity:
Add To Cart