En ny retning i livet? Hvordan håndanalyse kan påvirke din suksess

En ny retning i livet? Hvordan håndanalyse kan påvirke din suksess

Frustrert? Lei av å føle at du sitter fast, er på feil vei, eller ønsker du at du var i en annen jobb? Du er ikke alene kjære deg. Jeg har vært der selv.

Ofte satt jeg på kontoret mitt og “visste” at det var meningen at jeg skulle gjøre noe annet, hjelpe mennesker på dypere måter. Men jeg kunne ikke finne ut hva eller hvordan jeg skulle gjøre det. “Plutselig” ble jeg dyttet ut av det karrieresporet jeg var i og kastet ut i et stort og ukjent landskap. Det var skremmende. Alle mine lønnsgoder ble borte, og jeg følte meg tom.

Hvor skulle jeg egentlig?

Selv om jeg delvis var på rett spor, var det først da jeg fant vitenskapelig håndanalyse at jeg fikk full tillit til deler av det jeg foretok meg. Noe måtte velges bort, og nye fag måtte læres, integreres og presenteres for verden. Siden en del av min hensikt med livet er å veilede mennesker gjennom bruk av innovative metoder, valgte jeg blant annet å utdanne meg i vitenskapelig håndanalyse.

Håndanalysen går i dybden, den forteller deg din hensikt med livet, unike talenter, potensiale og utfordringer. Den viser deg din tilnærming til arbeid, mennesker og livet. Linjene i hendene er et speilbilde av hjernen og gir deg et fascinerende innblikk i hvem du er som menneske og hvordan du relaterer deg til andre. Avtrykkene i fingertuppene viser deg din hensikt med livet.

Det er krevende å velge en ny vei, ny karriere, tørre å satse på drømmen. Men et stykke der fremme, når brikkene faller ned på plass, lover jeg deg at du vil kjenne på en tillfredshet og glede du kanskje aldri har vært i nærheten av. Gleden jeg får gjennom å vise deg hva dine hender forteller deg, er verdt alt jeg har balet med underveis. Jeg forstår din frustrasjon. Og at endring kan ta årevis. Jeg bruker all min erfaring og kunnskap til å gi deg verdifull informasjon som er helt unik for deg.

Når du lever din hensikt med livet vil du merke fremgang og glede på flere områder i livet ditt. Ikke bare i arbeidet, men gleden tar du med hjem og deler med andre. Når du får bekreftet at du er på rett vei, eller får bekreftet at det du har følt og tenkt er det samme som du er ment til å gjøre her i livet, får du en indre ro, trygghet og motivasjon. Selv om det kan være utfordrende. Du vet hvor du skal. Det gir deg klarhet, det er lettere å ta gode valg, stå i det og vite hva du skal gjøre for å nå målene dine. Innsikten du får kan gjøre deg mer effektiv, kreativ og føre til bedre prestasjoner. Du får økt tilfredshet med arbeidet fordi du jobber med din hensikt i livet. Du føler deg styrket og engasjert.

Første gang jeg fikk en håndanalyse ble jeg overrasket over den genuine positive følelsen det gav meg, og at den fortsatt bor i meg. Analysen var presis og gjorde meg motivert til å gå igang med prosjekter jeg hittil bare hadde tenkt på. Jeg fikk bekreftet tanker som surret i hodet, og kunne ta de fra idé til virkelighet.

Har du spørsmål? Jeg vil gjerne høre fra deg.

eva@evafoss.no

Hilsen Eva

Forstå din hjertelinje og få suksess i ditt forhold

Forstå din hjertelinje og få suksess i ditt forhold

0