Nysgjerrig på hva et Medium ser i dette bildet?

Nysgjerrig på hva et Medium ser i dette bildet?

Lytt til ukens podcast så får du vite hva Maria Meisfjord “ser” i bildet. Anbefaler deg å lese teksten her først. Podcasten kan du lytte til her www.evafoss.no/podcast

Denne ukens podcast handler om intuitiv kunst. Første gang jeg hørte en stemme i hodet mitt som fortalte meg at han skulle hjelpe meg med å tegne, synes jeg det var spennende. For det var en han. Det følte jeg sterkt. Jeg var på vei i et fly til India, og over Iran var han der i øret mitt. Han var fransk og for mitt indre øye lignet han på en kunstner med lue og rødvin.

Ja ja tenkte jeg.

Samtidig synes jeg det var spennende, og da jeg var i India tegnet jeg et portrett av denne personligheten som var både tydelig og humoristisk. Jeg har ikke brukt mye tid på han franske kunstneren i ettertid, det er så mye annet jeg har hatt fokus på i livet mitt.

Men når jeg setter meg ned og ikke har noen plan for hva jeg skal lage, oppdager jeg at det dukker opp ansikter og dyr i bildene.

Selv har jeg ikke brukt mye tid på å tolke bildene mine, men da jeg kom i kontakt med Maria Meisfjord som er synsk og medium, fikk jeg lyst til å invitere henne inn i min billedverden.

Maria arbeider som medium og er klarhørt. Det vil si at hun hører stemmer. Det første bildet hun snakker om er bildet ovenfor. Det andre bildet finner du i min forrige blogg. Følg denne linken:

https://dahlia-dory-48c4.squarespace.com/config/pages/5c162a8221c67c11ef9f2ada

Begge bildene ble malt for ca et år siden.

Har du spørsmål eller har hatt tilsvarende opplevelser? Da hører jeg gjerne fra deg! eva@evafoss.no

Og du- neste gang kommer podcasten/bloggen om 2 uker som vanlig. Det var så godt med påskeferie, og den ble avløst av en reise som igjen førte til en langvarig forkjølelse. Men nå er jeg tilbake 🌼

Hvis du er interessert i å delta på mine intuitive kunstmalekurs, send meg mailadressen din så får du informasjon om høstens kurs eva@evafoss.no Ønsker du informasjon om denne kursformen, kan du lese mer her https://www.facebook.com/events/2273187856228788/

Hilsen Eva 🌼

www.evafoss.no

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Intuitiv Kunstmaling som Healing

Intuitiv Kunstmaling som Healing

0