Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

IDEALISTEN

Det finnes en hjertelinje i hånden som beskriver en personlighet som først og fremst er opptatt av hvordan andre føler og har det.

Kanskje det er deg? Eller noen du kjenner?

I dag skriver jeg om hva som kjennetegner denne personen, om de flotte egenskapene og utfordringene denne personen kan kjenne seg i igjen i. Når du blir bedre kjent med følelsesmønsteret ditt og til de rundt deg, er det lettere å akseptere deg selv og andre slik de er.

De neste tre bloggene vil handle om de tre andre hjertelinjene, så om du ikke kjenner deg igjen i den idealistiske romantikeren, så vil du ganske snart finne noe for deg! ❤️

Slik finner du den idealistiske hjertelinjen: Det er den øverste horisontale linjen i hånden, og den strekker seg helt til pekefingeren eller helt under pekefingeren. Den er for det meste rett, men den kan bue seg lett oppover. Linjen starter alltid under lillefingeren. Se illustrasjonen.

I utgangspunktet er dette en reservert person, men hvis de liker deg vil de bruke mye tid på deg og ha lange samtaler. De kan holde ut mye og glemme egne behov. For denne personen kommer DU først! De må ha fred og liker romantikk. Verden kan oppleves utfordrende for denne personen, de kan være skuffet over det virkelige livet og virkelige relasjoner. De tenker, tenker, tenker hele tiden på følelser. De forsøker å forstå hva de føler.

Det kan være utfordrende for idealisten å komme i kontakt med egne følelser, de lever mer i hodet og tenker på følelsene. De liker ikke konflikter fordi de søker fred for enhver pris og kan være vag. De kan også være ubesluttsomme.

På den andre siden er dette den mest romantiske typen av alle hjertelinjene, og de vil alltid tenke på hva som er best for deg først. De er omsorgsfulle og forståelsesfulle, tålmodige og visjonære. Samtidig observerer de nyanser.

De er ofte interessert i humanitært arbeide på en eller annen måte.

Hvis vi ser på disse trekkene i sammenheng med hva som er personens hensikt med livet, kan vi se hvor personen vil mest sannsynlig møte utfordringer på sin livsvei🌼

Hvis denne personen har kunstneren/individualisten som sin hensikt med livet/Life Purpose, vil det være ekstra utfordrende å nå mål. Kunstneren vil bli utfordret på å ha tillit til å stole på sitt eget uttrykk. Hvis de stadig er opptatt av andre før seg selv, vil det ta lang tid før de kan kjenne etter hva de selv virkelig føler slik at de kan ta avgjørelser og gå for målene sine. Hvis denne personen derimot arbeider i et omsorgsyrke, vil det være lett for personen å være i rollen der de byr på seg selv og tenker på andre mennesker først. Utfordringen blir her å sette grenser, så de ikke blir slukt av andres behov og utsletter seg selv. Slik kan vi koble sammen hjertelinjen med de ulike hensiktene med livet for å forstå hva som skjer i livet og hvorfor.

Ved å studere en persons hensikt med livet, tanke- og følelsesmønstre, samt unike talenter, blir det enklere å forstå hva som må til for å nå mål og mestre livet på en god måte. En håndanalyse kan hjelpe deg med dette🌼

Ønsker du å vite mer om hva håndanalyse kan hjelpe deg med? Og lære mer om deg selv? Velkommen er du 5. juni i Halden hos Hildes Healing.

5. JUNI TEMAKVELD OM HÅNDANALYSE OG TALENT STJERNER I HÅNDEN - ONSDAG 5. JUNI kl. 1800. STED: Hildes Healing i Halden

Link til arrangementet finner du her:

https://www.facebook.com/events/300985837502338/

KOMMER HØSTEN 2019:

HEALING GJENNOM MALERIET - KUNST OG INTUISJON

Til høsten kommer det et nytt online kurs og to malekurs i Gamlebyen i Fredrikstad. I kursene får utforske din indre billedverden. Ved bruk av pensler, farger og meditasjoner blir du veiledet til å gi din historie et uttrykk på lerret eller papir. Det er åpent for alle og du trenger ingen erfaring for å delta.

Meditasjonene og malingen setter igang dype prosesser som du kanskje ikke trodde du hadde tilgang til❤️

Mer informasjon kommer🌼

Har du spørsmål kan du sende meg en epost eva@evafoss.no

Vennlig hilsen Eva🌼

Les om tidligere deltagere sine opplevelser:

"Kurset har gjort at jeg ser meg selv med nye briller. Har transformert mye for mitt indre barn. Jeg står sterkere i meg selv på siste kursdag og anbefaler kurset til alle, uansett hvor man er i livet. Man blir aldri utlært men det var et kvantesprang i selvutviklingen" ❤️

"Eva er en fantastisk flott kursholder. Jeg føler at jeg ble sett for den jeg er og der jeg stod på veien min" ❤️

"Få deltagere gjør at dybden i kurset blir dypere. Får frem følelser som en trodde var tilbakelagt stadium og bearbeidet. Utrolig flink lærer som gir gode tilbakemeldinger og som gjør at alle får god utbytte av kurset. Jeg har fått et fint verktøy som jeg kan bruke videre i livet, til å komme videre med meg selv og det indre liv. Anbefales på det ytterste" ❤️

"Kurset åpner for overraskende og spennende prosesser innover i oss selv. Trygg og kyndig kursleder som hjelper deg å bringe lys over det som kommer frem. Får hjelp til å se fra nye perspektiver" Kanskje det du trodde du ville bli kvitt ble din største gave" ❤️

"Hjelp til å få vekk den indre kritikeren, få tilbake troa på meg selv og tørre å dele av seg selv" ❤️
👩🏻‍🎨

Copy of Hva er min sjels hensikt? - håndanalyse med Eva Foss

Copy of Hva er min sjels hensikt? - håndanalyse med Eva Foss

Intuitiv Kunstmaling som Healing

Intuitiv Kunstmaling som Healing

0