Hva er min sjels hensikt? - håndanalyse med Eva Foss

Hva er min sjels hensikt? - håndanalyse med Eva Foss

Hva vil gi meg den dypeste meningen med livet? Der jeg føler meg helt på plass i meg selv, i en meningsfull tilstedeværelse? 

Jeg har jobbet med indre healing i flere år nå. Hjulpet mennesker som bærer på følelser og hendelser som har satt seg i kroppen. De er opptatt av personlig vekst og healing.

I disse møtene, snakker vi ofte om de dype spørsmålene. Hva er meningen med mitt liv? Hva er min rolle? Hvorfor skal jeg gjøre disse erfaringene? Er det en større plan i det hele?

Hva er min hensikt med å være her på jorden?

Kanskje føler de at de har en hensikt men er usikre på om de er på rett vei. Hva er mine naturlige potensialer og talenter? Og hvordan kan jeg best støtte disse?

Hva er dette som vil gi meg den største fornemmelsen av lykke og tilfredshet i livet mitt?

Hvordan kan jeg lære å akseptere og være glad i hele meg? Særlig når jeg er i kontakt med de sidene jeg ikke vil se på, kjenne på eller fordømmer?

En håndanalyse belyser disse spørsmålene. Den håndanalysen jeg praktiserer er berikende og dyp. Den kan endre livet ditt til det bedre. Du kan få den støtten du har lengtet etter, en indre ro om at du er på rett vei, eller at du skal gå en annen vei. 

Den viser deg dine livsutfordringer, og det er gjerne bak der sårene ligger, helt til vi bestemmer oss for at det er nok. Vi vil ha endring og velger å ta tak i det som hindrer oss i å leve slik vi drømmer om.

Håndanalyse er ikke en forutsigelse, som forteller deg hvor mange barn du får, om du blir gift eller syk. Det er et verktøy som gir deg en oversikt over din sjels indre kart, det du dypest sett lengter etter i livet, på en støttende og klar måte. 

Det er ikke uvanlig at de som kommer begynner til håndanalyse begynner å gråte, da de føler seg sett og forstått. Det blir gjerne dype samtaler om de viktige tingene i livet.  

Ofte er det noen mønstre som hindrer deg, og disse vil bli belyst. Det kan være at du gjentar det samme mønsteret igjen og igjen, og gjennom å bli oppmerksom på disse i en slik sammenheng, kan det være det som skal til for å starte en endring. Fordi når du vet at det er det som hindrer deg i å leve det livet du innerst inne drømmer om, vil du bli oppmerksom på det på en ny måte. Gjennom denne bevisstheten vil du raskere identifisere hvor du hindrer deg selv, og ta nye valg.

Min jobb er å hjelpe deg til å se disse tingene tydeligere. Tenk hvordan livet ditt kan se ut når du lever det slik det er meningen at du skal. Fordi denne informasjonen ligger i fingertuppene dine, og ble formet da du var 5 måneder, kan håndanalysen formidle informasjonen til deg. 

Jeg tilbyr håndanalyse på mitt kontor i Gamlebyen i Fredrikstad, på telefon og online.

Har du spørsmål om håndanalyse er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail fosseva@yahoo.no  eller lese mer om mitt arbeid www.evafoss.no

Hvis du ønsker å avtale en konsultasjon har jeg online konsultasjoner : torsdager

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17004345&appointmentType=8774424

Konsultasjoner i Gamlebyen Fredrikstad : tirsdager

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17004345&appointmentType=8774418

Eva Foss

 

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

0