Copy of Hva er min sjels hensikt? - håndanalyse med Eva Foss

Copy of Hva er min sjels hensikt? - håndanalyse med Eva Foss

Hva om du visste hva din mening med livet er?

Svaret er ikke langt unna, og enklere å finne ut av enn du kanskje tror. Til helgen kan du få hjelp til å finne det ut.

Jeg er på Månefestivalen - og du her hjertelig velkommen!

Du finner detaljer lenger ned om mitt tilbud denne helgen.

Men før det, her er noen ord om Håndanalysen og meningen med livet.

Hva vil gi meg deg dypeste meningen med livet? Der du føler meg helt på plass i meg selv, i en meningsfull tilstedeværelse? 

Det rommet der du blomstrer og kjenner glede og tillit til deg selv og livet?

Jeg har jobbet med indre healing i flere år nå. Hjulpet mennesker som bærer på følelser og hendelser som har satt seg i kroppen. De er opptatt av personlig vekst og healing.

I disse møtene, snakker vi ofte om de dype spørsmålene. Hva er meningen med mitt liv? Hva er min rolle? Hvorfor skal jeg gjøre disse erfaringene? Er det en større plan i det hele?

Hva er min hensikt med å være her på jorden? Det er da håndanalyse kan støtte i en videre utvikling.

Kanskje føler de at de har en hensikt men er usikre på om de er på rett vei. Hva er mine naturlige potensialer og talenter? Og hvordan kan jeg best støtte disse?

Hva er dette som vil gi meg den største fornemmelsen av lykke og tilfredshet i livet mitt?

Hvordan kan jeg lære å akseptere og være glad i hele meg? Særlig når jeg er i kontakt med de sidene jeg ikke vil se på, kjenne på eller fordømmer?

En håndanalyse belyser disse spørsmålene. Den håndanalysen jeg praktiserer er berikende og dyp. Den kan endre livet ditt til det bedre. Du kan få den støtten du har lengtet etter, en indre ro om at du er på rett vei, eller at du skal gå en annen vei. 

Den viser deg dine livsutfordringer, og det er gjerne bak der sårene ligger, helt til du vi bestemmer deg for at det er nok nå. Du vil ha endring og velger å ta tak i det som hindrer deg i å leve slik du ønsker.

Håndanalyse er ikke en forutsigelse, som forteller deg hvor mange barn du får, om du blir gift eller syk. Det er et verktøy som gir deg en oversikt over din sjels indre kart, det du dypest sett lengter etter i livet, på en støttende og klar måte. 

Det er ikke uvanlig at de som kommer begynner til håndanalyse begynner å gråte, da de føler seg sett og forstått. Det blir gjerne dype samtaler om de viktige tingene i livet.  

Ofte er det noen mønstre, bevisste og ubevisste som hindrer, og disse vil bli belyst. Gjennom å bli oppmerksom på disse i sammenhengen med sjelens intensjon, kan det være det som skal til for å starte en endring. Skritt for skritt.

Min jobb er å hjelpe deg til å se disse tingene tydelig. Fordi denne informasjonen ligger i fingertuppene dine, og ble formet da du var 5 måneder, kan håndanalyse formidle informasjonen til deg.

Jeg tilbyr håndanalyse på mitt kontor i Gamlebyen i Fredrikstad, på telefon og online.

Og du, hvis du ikke kan vente til jeg er tilbake fra ferie i august, er du hjertelig velkommen på Månefestivalen, sms 926 66 300. Jeg er tilstede lørdag og søndag kl. 1100-1800. Du finner meg bak den høye porten i Smedjegaten 88, på utsiden av bygget der Nordens Lys, der jeg har kontor. Du kan også forsøke drop-in.

Jeg har et eget sommertilbud

kr. 400,- for 30 min

kr. 800,- for 60 min

Du kan betale kontant eller med vipps disse dagene.

Har du spørsmål om håndanalyse er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail fosseva@yahoo.no  eller lese mer om mitt arbeid www.evafoss.no

Hvis du ønsker å avtale en konsultasjon har jeg online konsultasjoner : torsdager

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17004345&appointmentType=8774424

Konsultasjoner i Gamlebyen Fredrikstad : tirsdager

https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17004345&appointmentType=8774418

Og du, hvis du er nysgjerrig på høstens intuitive malekurs og finne din indre kunstner, legger jeg snart ut arrangementene på FB siden min!

Det blir tre muligheter denne høsten for å male ditt indre landskap.

Så hvis du vil fri deg fra begrensinger, skape mer harmoni i livet og våge mer i livet ditt - følg med i neste nyhetsbrev. Da kommer mer informasjon. Frem til da: Her har du datoene:

6 ukers formiddagskurs 20. aug-24. september

2 dager kveldstid 17.-18. september

2 dager helg 26.-27. oktober

https://www.evafoss.no/malekurs

Fortsatt god sommer! Hilsen Eva

Hvordan si nei med god følelse

Hvordan si nei med god følelse

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

0