Forstå din hjertelinje og få suksess i ditt forhold

Forstå din hjertelinje og få suksess i ditt forhold

Hjertelinjen din viser deg hvordan du uttrykker følelser og kjærlighet, og hvordan du ønsker at kjærlighet skal vises og uttrykkes til deg. Hvis du og partneren din har ulike hjertelinjer er det duket for utfordringer.

Dette en mest fascinerende av alle linjene i hånden!

Bare gjennom å kjenne til de fire forskjellige hjertelinjene i hånden, vil du ha masse god hjelp slik at du får mer klarhet og forståelse i din relasjon eller i andre nære relasjoner.

Hjertelinjen i hånden viser deg noen av de viktigste aspektene ved din personlighet, den viser deg hvordan du føler og hvordan du foretrekker å uttrykke dine følelser. Denne kunnskapen kan virkelig hjelpe deg med å forbedre din måte å kommunisere på og forstå hvorfor mennesker kommuniserer forskjellig.

Kanskje du er i et forhold og opplevd noen ”klæsjer”? Det har mannen min og jeg. Vi har 5 barn til sammen og utfordringer er ikke til å unngå i en mix-familie. Barna er store nå og har flyttet ut, unntatt vårt felles barn Henrik som er 11 år. Det var en tid jeg ikke trodde at dette forholdet kunne overleve. Vi hadde altfor mange mennesker i livet vårt som ville mene noe om vår tid sammen. Det var ikke gøy og jeg var veldig frustrert.

Siden mannen min og jeg har forskjellige hjertelinjer, kommuniserer vi og forventer ulike ting av hverandre. Vi har vært til parterapi. Da vi var der forsøkte den analytiske delen av meg å være ”flink” pike, så jeg la min lidenskapelige hjertelinje på hylla og svarte så ”høflig” jeg klarte til terapeuten og mannen min at jeg forsto.

Jeg forsøkte til og med å overbevise meg selv, men min indre stemme var ikke fornøyd med situasjonen.

Da jeg lærte om hjertelinjene håpet jeg det kunne være mulig å forstå utfordringene våre og meg selv i et nytt lys.

Et langt samliv er krevende men også belønnende. For meg er det lettere å akseptere ulikhetene når jeg forstår hvorfor. Det er et system, vi er av natur forskjellige. Begge må jobbe med å akseptere hverandre slik vi er.

For å si det enkelt. Mannen min viser meg kjærlighet gjennom å skifte dekk på bilen. Han legger hjertet sitt i handlingen, og det er gjennom dette hjertet han gir sin kjærlighet til meg, selv om jeg helst ønsket meg blomster. Det er heller ikke slik at motsetninger alltid er negativt. Det at mannen min av natur er mer rolig enn meg, gir meg en god balanse, og jeg får hjelp til mange ting jeg synes er vanskelig. Alle hjertelinjene trenger å integrere litt av den motsatte hjertelinjen, og på den måten oppnå en sunn kontakt med andre mennesker og ikke bare se seg selv.

Så må jeg selv ta ansvar for den delen av meg som har behov for drama. Jeg maler bilder, og det hjelper. Jeg kanaliserer behovet for å uttrykke meg gjennom farger og pensler. Det har ført til at jeg ikke har så stort behov for å skape drama rundt meg som tidligere, som ofte ble negativt. Det å drive firmaet mitt med de utfordringer det gir, kan også skape et “etterlengtet” drama til tider.

Alle former for kunst er gode eksempel på en aktiviteter som passer for mennesker med en lidenskapelig hjertelinje. Dans, teater, litteratur, musikk - alle gir rikelige anledninger til å kreere drama og presentere det for verden.

 Tenk på hva du kan gjøre for å nære ditt hjerte?

Hva er viktig for deg?

Hvordan har du det i dine relasjoner?

 Det er fire ulike hjertelinjer og de har forskjellige måter å:

 -      uttrykke følelser på

-      vise og uttrykke kjærlighet på

-      ønske at kjærlighet skal vises og uttrykke seg til deg på

Hjertelinjen er den linjen som er nærmest fingrene. Den starter under lillefingeren og slutter enten under langfingeren eller pekefingeren. Her finner du EN LINK til et bilde som illustrerer linjene i hånden

Det er fire ulike hjertelinjer:

-      Lidenskapelige

-      Nærende

-      Stoikeren

-      Idealisten

DEN LIDENSKAPELIGE (linjen slutter nærmere langfingeren)

Den lidenskapelige føler mye og viser mye. De kan skape begeistring. Intense dramatiske følelser. Må ha spenning. Misliker kjedsomhet og rutiner.

Positive sider

Intens, begeistret, kjenner sine behov og kan uttrykke de, tar vare på seg selv, tilstede, omfavner hele livet, karisma og vitalitet.

Utfordrende sider

ustabil, ikke til å stole på, for impulsiv, behov for intensitet kan føre negativ drama, tenker ikke på konsekvenser.

DEN NÆRENDE  (linjen slutter nærmere pekefingeren)

De må ha kontakt med andre mennesker og være i et forhold.

Positive sider

Omsorgsfulle, varme, sympatiske, sensitive, god lytter, liker å dele følelser, forstår dine følelser, bringer mennesker sammen.

 Utfordringer

Gir for mye, overbeskyttende, uavhengig, de vet ikke hva de ønsker og vil, mister seg selv og sine egne behov og ønsker, klengende, medavhengig, de kan ha problemer med å dele det området de de liker å gi vise sin kjærlighet gjennom. Det kan være på kjøkkenet, i hagen, barna og andre arenaer. De kan få ”skarpe” tenner hvis du forsøker å komme inn i deres område. De oppfatter at du tar over. De kan bli såret hvis du ikke vil ta imot hjelpen deres.

 STOIKEREN (linjen slutter nærmere langfingeren)

Dette er de minst emosjonelle av alle linjene. De er ofte i sin ”hule”, kan bli selvorientert og trenger å nå ut til andre mennesker. Disse må ha tid alene, frihet og uavhengighet. De misliker folk som klenger, og brutte løfter. De må ha tid alene, og bruker lang tid på å love troskap til en partner i et forhold. Når de sier ja, er det for alltid. De kjøper ikke blomster til deg, men de vasker tøyet ditt og bytter dekkene på bilen. Hvis linjen deler seg i to på slutten, er personen mer sosial.

Positivt

Lojale, praktiske, analytiske, rasjonelle, direkte, arbeider hardt, gjør det enkelt.

Utfordringer

Lite fleksibel, utålmodig med personer som viser mye følelser, problemer med å forstå følelser, overkontrollerende,

IDEALISTEN (linjen slutter nærmere pekefingeren)

I utgangspunktet er dette en reservert type, men hvis de liker deg vil de bruke tid på deg. For denne personen kommer du først! De må ha fred og liker romantikk og lange samtaler. De kan holde ut mye og glemme sine egne behov. Verden kan oppleves utfordrende for denne personen, de kan være skuffet over det virkelige livet og virkelige relasjoner. De tenker, tenker, tenker om følelser! Føler masse, men viser lite. De forsøker å forstå hva de føler og du føler.

Positivt

Den mest romantiske typen av alle hjertelinjene, objektive, tenker på hva som er best for deg først, observerende mester av nyanser, omsorgsfull ovenfor andre, forståelsesfull, tålmodig og visjonær.

Utfordrende

Ubesluttsom, ikke i i kontakt med egne følelser. Ikke tilstede her og nå, fred for enhver pris, vag.

AVSLUTNING

Med alle disse ulike måtene å og være i verden på er det lett å se at det oppstår misforståelser. Ikke med hensikt og ikke for å irritere deg.

Med vissheten om at det bare er ulike måter i tilnærmingen til å uttrykke og forvente følelsesmessig respons, så er det lettere å akseptere andre som de er, la de få være seg selv og sette pris på det som er, uten å forsøke å endre.

Jeg håper å ha hjulpet deg med dette, og at du kan bruke det i livet ditt. Jeg vil gjerne høre fra deg hvis du har noe på hjertet.

 Hjertelig hilsen Eva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En personlighet hjemme og en annen i arbeidslivet?

En personlighet hjemme og en annen i arbeidslivet?

En ny retning i livet? Hvordan håndanalyse kan påvirke din suksess

En ny retning i livet? Hvordan håndanalyse kan påvirke din suksess

0