En personlighet hjemme og en annen i arbeidslivet?

En personlighet hjemme og en annen i arbeidslivet?

Da kan det være at du har to ulike hjertelinjer.

Hvis du sjekker hendene dine, skal du se etter den horisontale linjen som ligger nærmest fingrene. Hos noen mennesker kan du se at linjene i høyre og venstre hånd er ulike. Det kan være en linje som buer kraftig opp i en hånd mens i den andre hånd kan linjen være rett. Vil du sjekke dine, og lære om deg selv finner du dette i forrige blogg.

Din høyre hjertelinje forteller deg om din emosjonelle stil som du har i forhold til ditt arbeidsliv. Den forteller deg om hvordan du reagerer når du møter mennesker i det offentlige rom.

Hjertelinjen i din venstre hånd forteller deg om din emosjonelle stil i dine nærmeste relasjoner, med familie, mann, barn, og nære venner. Og i forhold til deg selv.

Hva betyr det hvis hendene dine har to ulike hjertelinjer? Du kan føle deg forvirret og at du opplever deg selv som to forskjellige personer. Du kan føle et sterkt behov for å være sosial samtidig som du ønsker sterkt å tilbringe tid for deg selv. Du kan bli utfordret av om omgivelsene til å finne balansen mellom disse to.

Jeg har det slik selv. På arbeid er jeg utadvendt, sosial, liker å snakke mye og med mange. Jeg trives med det. Det kjennes helt naturlig ut for meg. Jeg søker nye opplevelser og trenger impulser og utforske verden. Jeg får påfyll og energi av andre mennesker i arbeidet. Dette er den høyre hånden din som orienterer seg ut mot verden. Det er den siden av deg selv som du viser ute. Det er den offentlige hånden. Hvordan ser din høyre hånd ut?

Utfordringen er at det i min venstre hånd er en helt annen linje. Den personen liker alenetid, liker ikke å bli forstyrret og være sosial. Så var det en dag da mannen min sa han ikke forsto meg. At jeg som er så utadvendt på jobb, aller helst vil være alene hjemme. Jeg forsto det ikke helt selv heller, og tenkte det måtte ha noe med at jeg trengte å lade batteriene etter en arbeidsdag.

Men hvis du har en linje som meg, stikker det dypere enn å lade batteriene. Inne i meg følte jeg ofte at jeg ikke hadde så stort behov for denne store familien rundt meg. Nå som vi er færre i familien går det bedre med meg. Men jeg følte meg ofte kvalt. Jeg ble frustrert og irritabel hvis jeg ikke fikk nok alenetid. Og blir det fortsatt. Men jeg er flinkere til å si ifra uten å få dårlig samvittighet. Det er noe jeg trenger.

Etter at jeg forsto at jeg i den venstre hånden har en annen linje enn i høyre, ble det lettere for meg å akseptere behovet for alenetid og meg selv. Og, jeg kunne forklare de rundt meg hvorfor jeg er slik. Og da er det lettere å finne balansen. Når de vet hvorfor og jeg forklarer det på en god måte uten å bli irritert, fungerer familien bedre sammen. I starten synes de jeg var sær og annerledes som ikke ville delta på alt sammen.

Men når vi kan bli kjent men oss selv, og anerkjenne våre behov og kommunisere de er veien kortere til et bedre familieliv.

Den venstre hånden representerer den siden av deg som er privat. Som du holder for deg selv.

Hvordan er det med deg? Hvordan har du det? En analyse av dine hender og hjertelinjer kan hjelpe deg til å forstå deg selv bedre.

Hvis du ikke husker hva de forskjellige hjertelinjene står for, finner du informasjon om disse i forrige blogg.

Så, hvordan ser dine hjertelinjer ut? Er de like, eller forskjellige? Nå er det din tur til å utforske dine linjer.

Beste hilsen Eva

Kunstner som LifePurpose

Kunstner som LifePurpose

Forstå din hjertelinje og få suksess i ditt forhold

Forstå din hjertelinje og få suksess i ditt forhold

0