Intuitiv Kunstmaling som Healing

Intuitiv Kunstmaling som Healing

Magiske prosesser oppsto denne helgen på Intuitivt Kunstmaling i Gamlebyen hos Nordens Lys. Jeg er takknemlig for at jeg fikk veilede så mange vakre mennesker i deres indre og dypt personlige prosesser.

Intuitiv Kunstmaling er en uttrykksform der du kan oppleve dype innsikter og forståelser, transformasjon og glede. Meditasjonene og malingen setter igang healingprosesser.

Du får hjelp til å få vekk din indre kritiker og få troen på deg selv. Du får hjelp til å bringe lys over det som kommer frem og se fra nye perspektiver. Der ord er vanskelig å finne kan kunsten være en uttrykksform for deg.

Etter alt det magiske som skjedde denne helgen, kjenner jeg i hele meg at dette ønsker jeg å utvikle og jobbe med videre. Det blir flere kurs til høsten med ulike temaer. Et av de vil være å male dine tidligere liv der jeg bruker meditasjoner og teknikker fra regresjonsutdanningen min. Alle kursene vil ha fokus på det intuitive, forståelse og healingprosessen.

Etter denne intense kurshelgen må jeg kjenne min begrensning og podcasten utgår derfor denne gangen. Men jeg håper at du kommer tilbake om to uker, da blir det intervju med en spennende kvinne som har en vakker Netptun stjerne i hånden. Vi vil dele med deg om hva som kjennetegner akkurat denne stjernen og hva som skjedde i livet hennes når den ble aktivert.

Hvis du ikke ønsker vente til høsten med å male ditt indre landskap, leke med farger og sette i gang en dyp healiproseees, har jeg et intuitivt malekurs 10 og 11. mai. Det blir en liten gruppe på maks 5 personer for personlig veiledning og trygghet i gruppa.

Send meg en Mail om du har spørsmål eller ønsker å delta til

eva@evafoss.no

Beste hilsen fra Eva

IMG_8631.jpeg
IMG_8632.jpeg
IMG_8674.jpeg
Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Jeg tenker tenker tenker på hva DU føler føler føler

Har du en linje for klarsyn i hånden din?

Har du en linje for klarsyn i hånden din?

0