Tjenester + Priser

 
 

Alle tjenestene tilbys online

eller på mitt kontor i Fredrikstad

olivier-fahrni-.jpg
 

HÅNDANALYSE

Individuell time: 90 min/kr. 1000,- Denne timen gir deg svar på hva din hensikt med livet er, dine utfordringer og livslekser, tanke- og følelsesmønster og hvordan disse kan hindre deg i å nå dine mål. Har du utbrukt potensiale, vil de vise seg i hendene. Analysen vil også vise deg hva slags arbeid som vil oppleves mest tilfredsstillende for deg. Denne timen gir deg svarene på flere av de store spørsmålene i livet. Det er aldri for sent, jeg har mange voksne kunder som begynner å utforske nye områder i livet.

HÅNDANALYSE - ONLINE

Individuell time: 90 min/kr. 1200,- Hvis du ikke kan komme til mitt kontor kan jeg likevel hjelpe deg. Når du bestiller får du en instruksjon i hvordan du sender meg et avtrykk av hånden og fingertuppene. Timen betales på forhånd.

HÅNDANALYSE OPPFØLGING

Individuell time: 60 min/kr. 800,- Dette er timen for deg som har tatt håndanalysen, og ønsker veiledning i hvordan du skal leve din hensikt med livet og mestre dine livslekser. Et godt verktøy for selvutvikling og refleksjon over eget liv.

HÅNDANALYSE FOR PAR eller Forretningspartnere

Par time : 90 min/kr. 1500,- Her får dere vite hva som er deres felles hensikt med livet, felles livsoppgave og hva som fungerer og ikke fungerer i relasjonen. Dere får klarhet i likheter og ulikheter slik at dere lettere kan forstå og akseptere hverandres tanke-og følelsesmønstre. Analysen sier ingenting om forholdet vil vare eller ikke.

Timen krever at dere begge har tatt hver deres individuelle time først.

INDRE BARN HEALING 1.time

Individuell time: 90min/kr. 1000,- Med utgangspunkt i dine følelsesmessige utfordringer tilpasser jeg behandingen til ditt behov. Jeg hjelper deg med å forstå årsakene til det du strever med. Du blir veiledet gjennom fornemmelser, tanker og følelser som sitter i kroppen. Disse viser oss veien til en eller flere hendelser der du hadde en opplevelse av å ikke bli sett og forstått. Det er her vi finner ditt indre barn. Sammen oppretter vi en kontakt med barnet. Du kan få en opplevelse av at noe endres for deg til det bedre. De fleste opplever en form for lettelse og forståelse.

Du lærer å jobbe med barnet på egen hånd slik at du kan hjelpe deg selv senere. Dette setter deg i stand til å ivareta deg selv når du opplever følelsesmessig kaos.

Jeg er utdannet i DMP regresjon fra UK som er en unik psykoterapi metode som involverer kroppen og tar utgangpunkt i at sterke opplevelser kan gjøre at deler av oss kan sitte fast på steder der hendelsen fant sted. Disse energimessige aspektene behandler jeg.

InDRE BARN HEALiNG OPPFØLGING

Individuell time: 60 min/kr. 800,- Dette er timen for deg som har hatt en time og som ønsker å arbeide med flere hendelser ved hjelp av veiledning.